Sunday, 12 February 2012

Kinda miss this blog. lama tak update kat blog nie . GHrrr ...

Friday, 27 January 2012

Relaxxx dirumahhhh .

Today 28jan . Yahhh . aku tak pergi keja .. Makkk oiii b.
Sakit mak nenek nieeeee . Relax jea kat rumahhhh . Huhuhuhu .

Monday, 2 January 2012

Hate !! hahaha . Hater !! who i care . Tak payah pgil org mcm tu ..
diri sendiri pun tak betul .. Hg lagi hulu lah .. apa lahh !!

Muka ja cantek !! patut tak dak org nak kat hg ..
When hg nak ada relationship , then breakkkk ..
Congrat babe !! nobody not perfect !!

MUAHH!!
Hai .. keboringan melanda >>>


dah behenti kerja , then jadi pengagur terhormat di rumah ..
aww .. i'm really miss u babe .. wait yahh ..
next week kita hang out ok ..
mood : excited :)

Tuesday, 6 December 2011

heyh , i realy realy miss my blog .. eh ..
aku dah habis sekolah .. yeeaaayeeeeehhhhhhhh ..
i do not believe that ... now , i mesti cari kerja sambilan ..
bye333

Wednesday, 30 November 2011

cis, org selalu nmpak kburukan org lain kan .
heyyyhhh ..
panas betul aku ...
nak apa lagi tak taw ..
kalau betul ada hat lain pon ,knpa ??
whateverrrrr lao .
menngooonngnya aku ...
tapi , aiyyaaa .aku buat mcm tu bersebab ..
nie aku meluat ..
serbu tak pkai helmet ..
kang pecah kepala tu ngok ..
aku pnassss !!!
sybuk, KAU YG KEJAM  ..
apa lagi nak kata ..
lntak lah ,nty tension tduh aku ..
aiyyyaaa .
last paper esok ...
JGN KCAU OTAK AKU YG BYK .......
tak faham ker ..
tak per lah ..
aku nak p tumbuk kepala kat dinding sebab GERAM !!
BYE3

Monday, 28 November 2011

giler !! cuti lama sgt ..
eh , byk gap ..
buat aku mals pegang bku lha ..
hahahahahahahahaha ..
korang study tak ..
hahahah, see ..
aku asyik on9 ..
damn .,..
boring giler ..on9 fb ?
chuuiiihhh .
cm mangkuk ...
bosan ..
menulis kat blog lah jwpnya ..
tapi ,tak da idea ..
tu lah aku story psal hari nie ..
hahahhahahahah ..
baru balek dari kelas seni ..
penat ..
time nak balek jumpa mgkuk ..
apa ke jadahnya merempit tu .. cam haram ..
then buat bgus ..
ketar aku ..
hahahahaha ..eh ..
aku lukis apa ek ..
cm buruk jer tadi ..
cemburu aku tgk fazila lukis ..
comel3..
aku ?
damn ..buruk ..
mmg bukan tgn seni eh ...
okay lha ..
nak pergi mkn ..
bye3, muaaaahhhhhhh !!!